День поля в СФГ “Ромашка”

03.09.2015

ТОВ «ТерраВіта Україна» разом із ТОВ «Агрозахист Донбас» 28 серпня 2015 р. провели День поля на базі СФГ «Ромашка» у с. Домантове, Золотоніського р-ну, Черкаської обл.

Учасників та гостей привітав Директор СФГ «Ромашка» Прейс Федір Євгенович, після чого розпочався огляд демо-ділянок з посівами гібриду кукурудзи Балерина ФАО 280 компанії «ТерраВіта Україна» та посівів соняшника, на яких була застосована гербіцидна система захисту від компанії «ТерраВіта Україна», а саме, гербіциди Пандора 500 КС (S–метолахлор, 312,5 г/л + тербутилазин, 187,5 г/л) та Цефей 642 в.г. (римсульфурон, 32,5 г/кг + дикамба, 609 г/кг) разом з ПАР Максиум (етоксилат ізодецилового спирту, 900 г/л).

Керівник підрозділу торгівлі компанії «ТерраВіта Україна» Лямець С.М., після привітання учасників семінару коротко розповів, що компанія «ТерраВіта Україна» є однією з лідерів з постачання засобів захисту рослин, насіння і мікродобрив від провідних світових та європейських виробників.

Коментуючи посіви соняшника із застосуванням гербіциду Пандора 500 КС, Лямець С.М. відзначив, що при нормі застосування 4 л/га проводилось обприскування грунту до появи сходів культури. Гербіцид показав переконливий результат проти однорічних злакових та однорічних дводольних бур’янів, про що засвідчив регіональний представник ТОВ «Агрозахист Донбас» Поліщук В.В.

Лямець С.М. розповів, що на посівах кукурудзи Балерина ФАО 280 був використаний гербіцид Цефей 642 в.г. разом з ПАР Максиум. Обприскування посівів кукурудзи проти однорічних та багаторічних злакових і дводольних бур’янів проводилось у фазі 5-6 листків культури, при нормах витрати Цефею 642 в.г. – 385 г/га та ПАР Максиуму – 200 мл/га. Надійний контроль проти широкого спектру бур’янів, а особливо проти падалиці соняшника підтвердив директор СФГ «Ромашка» Прейс Ф.Є.

Посіви гибриду Балерина ФАО 280

Менеджер з продажу насіння компанії «ТерраВіта Україна» Васільєв В.В. детально розповів учасникам про гібрид кукурудзи австрійської селекції Балерина ФАО 280. Оглянувши посіви, учасники семінару впевнились у кращій якості гібриду, порівняно з іншими, надзвичайній його життєздатності, про що говорять майже на 100% запилені качани навіть в умовах сильної засухи. Васільєв В.В. також відзначив, що компанія «ТерраВіта Україна» наразі проводить акцію, за умови якої у аграріїв є можливість отримати 100 п.о. Балерини ФАО 280 у подарунок, за умови придбання системи захисту для посівів кукурудзи (детальні умови акції дізнавайтесь на нашому сайті в розділі Новини).

Балерина ФАО 280, майже на 100% запилені качани

По закінченню огляду Демо-ділянок відбулися дружні бесіди та обміни думками за смачним обідом.